Jos kaivupaikkasi lähellä on Äänekosken Energia Oy:n sähkökaapeleita tai putkia, on paikalle tilattava näyttöpalvelu.

Tilaa Äänekosken Energia Oy:n omistamille sähkökaapeleille, kaukolämpöputkille ja vesihuoltolinjoille näyttö helposti kaivulupa.fi -palvelun kautta. Otamme sinuun yhteyttä näytön ajankohdan sopimiseksi.

Palvelun kautta saat tehtyä näyttöpyynnön sekä saat sähköpostiisi karttapaketin, johon on merkitty kaivualueella mahdollisesti olevat Äänekosken Energia Oy:n sähkökaapelit, kaukolämpöputket ja vesihuoltolinjat. 

Näyttöpalvelu on maksuton, kun tilaat sen kolmen työpäivän toimitusajalla. Linkki hinnastoon: https://www.aanekoskenenergia.fi/hinnasto/palvelut/

Kaivulupa.fi palvelu on apuväline vain kaapeleiden ja putkien sijainnin selvittämiseen. Lupa kaivutöiden aloittamiseen tarvitaan aina maanomistajalta (yksityisillä alueilla maanomistaja, yleisillä alueilla ja kaavateillä Äänekosken Kaupungin tekninen osasto ja yleisillä tiealueilla/ maanteillä ao. ELY-keskus).

Huomioi, että yksityisten kiinteistöjen alueilla johtotiedot saat kiinteistön haltijalta. Esimerkiksi kiinteistöjen vesihuollon tonttijohdot, kiinteistön sähkömittarin jälkeiset sähköjohdot tai kuitukaapelit eivät ole vesihuoltolaitoksen tiedossa. Huomioi myös mahdollisen vesi- tai viemäri taikuituverkko-osuuskunnan johtojen olemassaolo kaivualueella.

HÄTÄNÄYTÖT

Tilaa hätänäyttö aina puhelimitse arkisin klo 07.00 – 17.00
numerosta 0800 133 544

 Muina aikoina vikapäivystysnumerot ovat:

  • Vesihuolto 020 632 3868
  • Sähkö, kaukolämpö ja katuvalot 020 632 3899

Huomaa, että Äänekosken Energia Oy näyttää myös katuvaloverkon, mutta verkon omistaja on Äänekosken kaupunki. 

« Takaisin ajankohtaisiin