Nyt voit saada Äänekosken Energian paperilaskut sähköisesti uuteen digipostilaatikkoon. Ota käyttöön Kivra-palvelu! 

Kivra on uusi digipostilaatikko yritysten ja niiden asiakkaiden väliseen paperittomaan asiointiin.

”Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea ja siksi otamme käyttöön Kivran monipuolisen palvelun”, sanoo asiakaspalveluvastaava Emma Raitio Äänekosken Energialta.

Palvelulla voi vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskuja ja muita dokumentteja automaattisesti kaikilta palveluun liittyneiltä yrityksiltä. Palveluun voi helposti arkistoida myös muita omia dokumentteja, kuten takuukuitteja tai sopimuksia.

Kivra tarjoaa mahdollisuuden hoitaa maksuasioita myös esimerkiksi läheisen puolesta jakamalla palvelun toisen Kivra-käyttäjän kanssa.

Ruotsissa Kivralla on lähes 4 miljoonaa käyttäjää. Palvelulla asioi päivittäin asiakkaidensa kanssa yli 27 000 yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Suomessa Kivra on nopeasti saanut jalansijaa. Kivran käyttö on asiakkaille maksutonta.

Näin käytät Kivraa

Kivraa voi käyttää verkkoselaimella tai lataamalla mobiilisovelluksen puhelimeen. Palveluun rekisteröidytään turvallisesti joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, minkä jälkeen saa käyttäjätunnuksen Kivraan.

Toimi näin:

  • Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai mene osoitteeseen kivra.fi
  • Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
  • Valmista! Saat seuraavan Äänekosken Energian laskusi sähköisesti Kivraan

Kivra lähettää viestin uuden laskun saapuessa sekä eräpäivän lähestyessä joko puhelimeen tai sähköpostiin. Näin laskut pysyvät tallessa yhdessä paikassa.

Helppoa ja turvallista laskujen maksamista

Kivrassa laskujen maksaminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla suoraan pankkitililtä aivan kuten verkkopankissa. Erillisiä luotto- tai debit-maksukortteja ei tarvita maksamiseen. Maksaminen on turvallista, ja jokainen lasku vahvistetaan maksuun asiakkaan käyttämän pankin tunnuslukulistalla tai -sovelluksella. Maksu veloitetaan tililtä heti maksun vahvistuksen jälkeen.

Tutustu Kivraan tarkemmin osoitteessa kivra.fi ja ota palvelu käyttöösi jo tänään! 

 

« Takaisin ajankohtaisiin