Arvontakuva_kotisivuille_uutiskirjeeseen (1)Haluamme tarjota sinulle helpon, turvallisen ja ilmastopositiivisen kanavan asioida kanssamme. Siksi suosittelemme ottamaan käyttöön Kivran sähköisen postipalvelun, jonka avulla voit hoitaa tarvittaessa asioita myös läheisesi puolesta.  Ota Kivra käyttöösi viimeistään lokakuun lopussa, voit voittaa 150 euron lahjakortin!

Kivra on ilmainen digipostipalvelu, jonka avulla voit hoitaa laskut maksuun helposti myös älypuhelimella. Voit hoitaa laskuja ja muuta arjen asiointia myös yhdessä läheisesi kanssa tai kokonaan hänen puolestaan. 

Kivran saa helposti käyttöön osoitteessa www.kivra.fi tai lataamalla Kivra-sovelluksen älypuhelimeen. 

15.11. arvotaan 150 euron arvoinen hyvinvointilahjakortti Coronariaan kaikkien Äänekosken Energian asiakkaiden kesken, joilla on käytössä Kivran palvelu. Kun otat Kivran käyttöön ennen lokakuun loppua, osallistut arvontaan automaattisesti. 

Näin saat Kivran käyttöön: 

1. Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta tai mene osoitteeseen www.kivra.fi

2. Rekisteröidy palveluun verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteellasi. 

3. Valmis! Saat jatkossa viestin aina kun uusi lasku saapuu. 

Kun olet rekisteröitynyt palveluun saat automaattisesti kaikkien Kivraa käyttävien yritysten laskut suoraan omaan Kivraasi, eikä sinun tarvitse aktivoida yrityksiä erikseen. 

Arvonnan säännöt:  Arvonnan järjestää Äänekosken Energia Oy. Kampanja-aika on 1.8.2021-31.10.2021. Arvonta suoritetaan 15.11.2021 kaikkien Äänekosken Energian täysi-ikäisten asiakkaiden kesken, joilla on digipostipalvelu Kivra käytössä laskutuskanavana 31.10.2021 Äänekosken Energian laskutusjärjestelmässä.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, joko puhelimitse tai sähköpostilla. Mikäli emme tavoita voittajaa 14 vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 14 vuorokauden kuluessa uudesta arvonnasta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota. Palkintoina arvonnassa on 1 x hyvinvointilahjakortti Coronariaan. Lahjakortin arvo on 150€ ja se käy kaikissa Coronarian toimipisteissä Suomessa. Lahjakorttia ei voi vaihtaa eikä saada rahana. Voittaja voi kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa. 

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvonnan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisveron maksamisesta.   

 

 

 

 

« Takaisin ajankohtaisiin