Joko saat laskusi sähköisesti verkkopankkiin? Ja häiriötiedotteet tekstarina kännykkään? Tuleeko sinulle uutiskirje sähköpostilla? Saisimmeko muutenkin asioida kanssasi sähköisesti? Nyt on hyvä aika tempaista ja tehdä digiloikka! Arvomme 3 kuukauden ilmaiset sähköt e-laskutusasiakkaiden kesken.

pallot1

Siirry kätevään ja turvalliseen E-laskutukseen

Kun laskut on keskitetty verkkopankkiin, ne eivät ainakaan katoa mihinkään ja näin vältyt karhukirjeiltä ja myöhästymismaksuilta: Paperilaskuista maksetaan myöhässä keskimäärin joka neljäs, sähköisistä laskuista vain noin joka kymmenes. 

Tee siis e-laskutussopimus jo tänään! Sopimus tehdään omassa verkkopankissa. Tässä on linkit suurimpien pankkien ohjeisiin, joilla voit tehdä sopimuksen helposti.

Laskutussopimusnumeron löydät sähkölaskustasi ja laskuttajana toimii Äänekosken Energia.

 

Tilaa häiriötiedotteet tekstiviestinä kännykkään

Veden, sähkön ja kaukolämmön jakeluissa on aina ajoittain katkoja. Yleensä ne ovat suunniteltuja, mutta joskus ne tulevat yllätyksenä.

Kun tilaat häiriötiedotteet kännykkääsi, olet häiriötilanteissa joka tapauksessa aina ajan tasalla. Suosittelemme siis lämpimästi digiloikkaamaan mahdollisimman nopeasti sähköisen häiriötiedotuksen piiriin, niin saat mahdollisimman nopeasti tiedot myös äkillisten jakeluhäiriöiden sattuessa.

Laita rasti ruutuun, mitkä tiedot haluat tekstiviestinä kännykkään. Tilaamme häiriötiedotteet puolestasi niin veden, sähkön ja / tai kaukolämmön toimituskatkot eivät pääse yllättämään.

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa kysymyksissä mielellään arkisin klo 8-15
info@aane-energia.fi ja puh. 020 632 3800


pallot2 

E-laskuarvonnan säännöt

Kampanja-aika 1.6.2022 - 31.7.2022

 1. Arvonnan järjestää Äänekosken Energia Oy, y-tunnus 0917763-8, osoite Kotakennääntie 31, 44100 Äänekoski, (myöhemmin tässä tekstissä ”arvonnan järjestäjä”)

 2. Arvontaan voi osallistua seuraavin ehdoin.

  a. Asiakas on ilmoittanut halukkuutensa osallistua arvontaan Digibingo-sivulla.

  b. Asiakkaalla on Äänekosken Energian kanssa voimassa oleva sähkösopimus tai sopimus on tehty viimeistään 31.5.2023.

  c. Maksutapana on e-lasku.

 3.  Osallistumisoikeutta ei ole arvonnan järjestäjän työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään tai muilla henkilöillä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

 4.  Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.

 5. Arvonta suoritetaan arvonnan järjestäjän tiloissa arvonnan järjestäjän toimesta elokuussa 2022. Arvonnan voittajalle hyvitetään kolmen kuukauden ajanjaksolla syyskuu - marraskuu 2022. Äänekosken Energian sähköenergiaa enintään 5000 kWh. Palkintoon ei sisälly sähkönsiirtoa. Sähkönsiirron laskuttaa paikallinen verkkoyhtiö. Palkinnon lunastaminen edellyttää Äänekosken energian asiakkuutta. Palkinto on henkilö- ja käyttöpaikkakohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle tai toiseen käyttöpaikkaan. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta maksettavan arpajaisveron.

 6.  Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Arvonnan voittajan nimi voidaan julkaista arvonnan järjestäjän medioissa ja sosiaalisessa mediassa.

 7. Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta kilpailua koskevan kampanjasivun toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.

 8. Arvonnan järjestäjä ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Arvonnan järjestäjän vastuu palkinnon voittajaa kohtaan ei koskaan ylitä palkinnon kokonaisarvoa.

 9. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin. Arvonnan järjestäjällä on oikeus keskeyttää arvonta tai muuttaa arvonnan aikataulua. Mikäli arvonta keskeytetään ennenaikaisesti, palkinto arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

 10. Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia lukuun ottamatta sen lainvalintaa koskevia säännöksiä. Mikäli näistä ehdoista johtuvaa erimielisyyttä ei saada ratkaistua neuvottelemalla, olet kuluttajana oikeutettu kääntymään Kuluttajariitalautakunnan puoleen (www.kuluttajariita.fi).