Energia Online -palvelussa Äänekosken Energian asiakkaat pääsevät seuraamaan kulutus-, laskutus- ja sopimustietojasi itselleen parhaiten sopivaan aikaan. Nyt Energia Onlinen tietoturvaa on parannettu.

Screenshot 2024-05-14 at 17.23.18

“Energia Onlineen on tehty tietoturvaa parantava päivitys. Nyt päivityksen jälkeen ensimmäisellä kirjautumiskerralla asiakkaan täytyy rekisteröityä ja tehdä vahva tunnistautuminen eli kirjautua järjestelmään joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella”, myynti- ja asiakkuuspäällikkö Johanna Strickling selittää.  

Tähän asti Energia Onlinen käyttäjätunnuksena on ollut asiakasnumero. Jatkossa käyttäjätunnuksen ja salasanan pääsee luomaan itse rekisteröitymisen yhteydessä.

“Siirtyminen vahvaan tunnistautumiseen nostaa sekä järjestelmän että asiakkaiden tietoturvan tasoa ”, luonnehtii Strickling. 

Energia Onlinea tullaan uudistamaan vielä lisää kesäkuun aikana. Jatkossa sieltä löytyy entistä kattavammin tietoa käyttäjien kulutusseurantaa varten. Mm. pörssisähköasiakkaat pääsevät näkemään oman laskunsa hinnanmuodostuksen tuntikohtaisesti. 

 

« Takaisin ajankohtaisiin