Päästöttömyys on yhä useammalle kuluttajalle tärkeää. Ensimmäiset Maalaisjärkisähkö-sopimukset solmittiin jo samana päivänä, kun tuote lanseerattiin touko-kesäkuun vaihteessa.

1080x1080_4-100Alkukesästä lanseerattu Maalaisjärkisähkö saavutti heti suurta suosiota.

”Kesä on muutenkin sähkösopimusten kannalta vilkasta aikaa, kun esimerkiksi opiskelijat vaihtavat asuntoa, mutta nyt sopimuksia tehtiin poikkeuksellinen määrä”, kertoo Äänekosken Energian asiakaspalvelusta vastaava Emma Raitio. 

”Ensimmäiset sopimukset tehtiin heti samana päivänä ja uusia asiakkaita on tullut todella kivasti. Tällaiselle selkeälle sähkötuotteelle oli selvästi tilausta”, Emma tuumii.

Vaikka Maalaisjärkisähkö-sopimuksia markkinoitiin lähinnä paikallisesti, se on herättänyt kiinnostusta ympäri Suomea, pääkaupunkiseudusta lähtien aina Lappia myöten.

Osa ilmastonmuutoksen ratkaisua 

Kun kotiin päättää tilata päästötöntä sähköä, jokainen voi olla omalla pienellä panoksellaan mukana torjumassa ilmastonmuutosta.

 ”Nimenomaan päästöttömyydestä on tullut positiivista palautetta: Ihmiset pitää hienona asiana, että tällainen päästötön sähkötuote on tarjolla”, Emma sanoo. ”Toki kesätarjouskin oli erittäin edullinen.”

Sähkön hinta on syksyn mittaan ehtinyt nousta jo kautta linjan, mikä on vaikuttanut myös Äänekosken Energian tarjoushintoihin.

Kotiseutusähköä toimitetaan asiakkaille normaalisti sopimuskauden loppuun saakka, jonka jälkeen asiakkaille tarjotaan Maalaisjärkisähkö-sopimusta.

Sopimuksen voi tehdä nyt kokonaan netissä.

”Lanseerauksen yhteydessä otimme vahvan tunnistautumisen käyttöön eli sähkösopimuksen voi nyt tehdä helposti muutamassa minuutissa verkkosivuillamme täyttämällä sähkösopimuslomakkeen”, Raitio kertoo.

Lue lisää  Maalaisjärkisähkö-sopimuksista täällä

 

« Takaisin ajankohtaisiin