äe-sipiläinen_niko-web-srgb-3398Kun veden, sähkön tai kaukolämmön jakeluun tulee häiriö, on äärimmäisen tärkeää saada viestittyä nopeasti, mistä katko johtuu ja kauan se kestää. Äänekosken Energia tiedottaa häiriöistä sekä kotisivuillaan että tekstiviestipalveluna. Nyt myös sähkönjakelussa tapahtuvista muutoksista voi tilata häiriötiedotteet tekstiviestinä.

Äänekosken Energia on kehittänyt häiriötiedotustaan eri kanavissa. Verkkosivuilla käynnissä olevat häiriöt ovat viime kesästä asti näkyneet sivun ylälaidassa näkyvänä bannerina, sekä Häiriötiedotteet-sivulla.

Viime vuoden lopulla otettiin käyttöön myös uusi häiriötiedotusjärjestelmä, jonka avulla alettiin ensi vaiheessa tiedottamaan vesi- ja kaukolämpökatkoista tekstiviestitse.

”Maksuton häiriötiedotuspalvelu on otettu hyvin vastaan: sillä on jo satoja käyttäjiä. Viime syksyn myrskyissä palvelusta on ollut jo hyötyä”, kertoo verkostoinsinööri Niko Sipiläinen.

”Toivomme että mahdollisimman moni asiakas rekisteröityy palvelun piiriin. Näin saamme parannettua tiedotusta verkostoissa tapahtuvista muutoksista, jotka vaikuttavat asiakkaisiin. Palvelun kautta hoidamme myös tulevien keskeytysten ennakko- ja jälkitiedottamista”, Sipiläinen jatkaa.

Myös sähkökatkoista tiedot puhelimeen

Nyt tekstiviestipalvelu on laajentunut eli asiakkaat voivat tilata myös sähkökatkoista tekstiviestin suoraan omaan puhelimeen.

”Nyt viimeistään kannattaa käyttää muutama minuutti siihen, että rekisteröityy palveluun”, Sipiläinen kannustaa.

Jos palvelu ei ole sinulla vielä käytössä, voit tilata sähkön, veden ja kaukolämmön häiriötiedotteet haluamaasi puhelinnumeroon rekisteröitymällä palveluihin Äänekosken Energian kotisivuilla.

”Teknisistä syistä niin veteen, sähköön kuin kaukolämpöönkin täytyy rekisteröityä erikseen, mutta rekisteröityminen on nopeaa: Täytyy vain ilmoittaa käyttöpaikan osoite ja puhelinnumero, johon tiedotteet toivoo”, Sipiläinen sanoo.

Suunnitellut katkotkin näkyvillä

Äänekosken Energian kotisivuilta löytyy häiriötiedotteiden lisäksi Häiriökartta-palvelu, josta voi nähdä käynnissä olevat viat ja työmaat sekä tulevia rakentamiskohteita, jotka vaikuttavat jakeluhäiriöihin.

”Jos aihe kiinnostaa laajemminkin, voit käydä tarkistamassa koko Suomen häiriöt Energiateollisuuden sähkökatkokartalta, jonne nyt myös Äänekosken Energian tilanne uuden palvelun kautta päivittyy”, Sipiläinen kertoo

Rekisteröidy palveluun täällä:

https://www.aanekoskenenergia.fi/asiakaspalvelu/tilaa-hairiotiedote/

Kehitämme palvelua kokemuksen ja asiakkailta saadun palautteen kautta. Palautetta voi lähettää osoitteeseen info@aane-energia.fi.

 

« Takaisin ajankohtaisiin