Haemme vakituiseen työsuhteeseen

ASIAKASPALVELIJAA

Asiakaspalvelun ammattilaisena pääset tekemään laajasti tehtäviä asiakaspalveluun, sopimushallintaan, laskutukseen ja järjestelmien ylläpitoon liittyen. Hoidat tehtävässä asiakaspalvelua monikanavaisesti yhdessä muun tiimin kanssa. Tuotannon kanssa tehdään sisäistä yhteistyötä. Tehtävänkuva muotoutuu valittavan henkilön taustan/osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. amk-tasoinen) sekä kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Energia-alan kokemus katsotaan eduksi. Toimintatyyliltäsi olet ongelmanratkaisukykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja järjestelmällinen. Sinulla on myös halua ja kykyä oppia uutta. Tietotekniset taitosi ovat hyvät ja hallitset Office-ohjelmistojen käytön. Käytössämme on EnerimCIS-asiakastietojärjestelmä.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sovittavalla aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Ilpo Niemelä, 050 366 7708 / ilpo.niemela@eezy.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 10.12.2023 seuraavan hakulinkin kautta:  personnel.eezy.fi

Äänekosken Energia Oy on kehittyvä energiayhtiö, jonka liiketoimintoja ovat sähkönsiirto, sähkönmyynti, kaukolämpö ja vesihuolto. Keskitymme vahvasti päästöttömien energialähteiden hyödyntämiseen. Liikevaihtomme on noin 25 M€ ja henkilöstöä on noin 30. Äänekosken Energian omistaa Äänekosken kaupunki.

« Takaisin ajankohtaisiin