Äänekosken Energia teki juhlavuotensa kunniaksi merkittävän lahjoituksen paikallisten lasten ja nuorten harrastusten tukemiseksi. 

Äänekosken Energia on aina halunnut aktiivisesti panostaa seutukunnan vireyteen ja viihtyvyyteen ja yhtiö tukee laajasti paikallisia yhdistyksiä ja organisaatioita.

Tänä vuonna 30-vuotisjuhliaan viettävä energiayhtiö halusi erityisesti muistaa paikallisia lapsiperheitä. Äänekosken Energia lahjoitti Äänekosken kaupungille 5000 euroa lapsille ja nuorille jaettaviin harrastusapurahoihin.

“Halusimme kohdistaa tukea erityisesti tähän kohderyhmään, koska monet perheet ovat nyt tiukilla taloudellisesti ja voimme tuoda helpotusta harrastuskuluihin, jotka voivat olla isokin menoerä”, sanoo Äänekosken Energian hallituksen puheenjohtaja Marko Tuhkanen.

Perhe voi saada apurahan valitsemaansa lapsen tai nuoren jäsenyyteen/seuran vuosimaksuun, tai esim. soitin- ja välinevuokriin. Perheelle myönnettävä apurahan suuruus on yksilökohtainen ja tarveharkintainen. Perhe voi hakea apurahaa yhdelle tai useammalle lapselle.

Lisätietoja harrastusapurahojen hakemiseksi löydät täältä. 

 

« Takaisin ajankohtaisiin